南加州北一女校友會宗旨

 

 

美國南加州台灣台北第一女子中學校友會,簡稱南加州北一女校友會;英文名稱為 Alumni Association of Taipei First Girls’ High School-Southern California (AATFGH-SCAL)。

 

本會宗旨為聯繫校友感情,砥礪學行,共謀校友及母校之福利。

 
2015年湯佩薇理事長的話
 

 

南加州校友會歷經三十寒暑,跨越過世紀和時代的變遷。在三十年的繁華過後,我們必須以務實的思維和行動重新出發,才能得到校友的支持去面對未來的挑戰!

 

2015年的理事會因應這些挑戰,在理事會的作業及活動安排上作了多項調整:

2015年官慧珍會長的話
 

 

校友會三十年是個里程碑,從上一屆理事會手中接下“會長“的職位,心中有一份惶恐,也有一份使命感。除了傳承既有的基礎外,還希望能有所創新。幸運的是,今年和我合作的是能幹和盡責的佩薇學妹,二十一位理事中近半數是第一次進入理事會,有九位八零年後畢業的學妹,人才濟濟,都是一時之選。

南加州北一女校友會

      Copyright 2020                                 All Rights Reserved.

Disclaimer:

The information provided on the site is in good faith for general information purposes only and is not a substitute for professional advice.  We encourage you to consult with the appropriate professionals.  We make no representation or warranty of any kind, express or implied, regarding the accuracy, validity, reliability, availability or completeness of any information on the site.